Hoe mogen we u helpen?

Wie zijn wij en wat doen wij

 

Wij zijn een onafhankelijk werkend assurantie tussenpersoon werkzaam op de volgende vakgebieden: 

  • particuliere en zakelijk schadeverzekeringen
  • particuliere levensverzekeringen, met name overlijdensrisico en bankspaarproducten
  • zakelijke levensverzekeringen, met name overlijdensrisico
  • zorgverzekeringen

Wij adviseren en bemiddelen niet meer in nieuwe hypotheken en tweede pijler pensioenen (pensioenregelingen welke tussen werkgever en werknemer worden afgesloten). Voor beide producten hebben wij contacten met een collega kantoor om deze werkzaamheden te verrichten. Ook het beheer van in het verleden via ons kantoor afgesloten hypotheken loopt via ons collega kantoor.

Daarnaast zijn wij samen met een aantal andere assurantiekantoren mede-eigenaar van het volmachtbedrijf Connect Assuradeuren BV. Een volmachtbedrijf is een snelle en efficiënte schakel tussen ons als assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij. Connect Assuradeuren heeft de beschikking over volmachten van tien gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Voor u als klant levert dit veel voordelen op. Door de perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen wij u op die manier een snelle polisafgifte en afwikkeling van schades bieden. Bovendien kunnen wij gebruik maken van speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij Connect Assuradeuren te verkrijgen zijn.

Wij blijven een onafhankelijk werkend advieskantoor. Dit wil zeggen dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons iets kan verplichten. Wij hebben ook geen verplichtingen naar Connect Assuradeuren toe. Dat betekent dat wij ons vanuit een volledig onafhankelijke opstelling kunnen richten op uw belangen. U bent onze opdrachtgever.

Wel werken wij nauw samen met Connect Assuradeuren BV. Indien een verzekering op goede voorwaarden en een concurrerende premie tot stand kan komen bij Connect Assuradeuren zullen wij de verzekering bij voorkeur daar onderbrengen. Want zo kunnen wij u de voordelen bieden van de zeer korte lijnen en efficiënte werkwijze met dit volmachtbedrijf waardoor u kunt profiteren van een snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.